فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خلع سلاح نکونام مقابل رحمتی| فقط یک مدافع تخصصی

  • کد خبر: ۲۰۰۵۶۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳
خلع سلاح نکونام مقابل رحمتی| فقط یک مدافع تخصصی
جواد نکونام در بازی با نساجی فقط آرمین سهرابیان را به عنوان مدافع تخصصی در اختیار دارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با مصدومیتی که برای ایمان سلیمی و محمد حسین مرادمند به وجود آمده و در عین حال محرومیت روزبه چشمی و امید حامدی‌فر عملا جواد نکونام مقابل مهدی رحمتی در خط دفاع خلع سلاح شده است.

بعد از دربی مشخص شد که چشمی و حامدی‌فر از بازی بعد استقلال محرومند و البته هیچ امیدی به رسیدن مرادمند و سلیمی نیست. به این ترتیب استقلال باید با یک مدافع تخصصی مقابل نساجی قرار بگیرد و به جز آرمین سهرابیان دیگر مدافعی در اختیار ندارد.  


در چنین شرایطی احتمال دارد سرمربی استقلال از بازیکنانی همچون کوین یامگا یا صالح حردانی و حتی ابوالفضل جلالی یا جعفر سلمانی در پست دفاع بازی بگیرد که هیچ یک مدافع تخصصی به حساب نمی‌آیند.

یک راه دیگر نیز پیش روی سرمربی استقلال وجود دارد و آن استفاده از بازیکنان رده سنی امید برای حضور در ترکیب اصلی است که روشن نیست سرمربی استقلال حاضر به پذیرش چنین ریسکی باشد یا خیر؟!

باید دید نکونام تا زمان رسیدن به بازی با نساجی چه تصمیمی درخصوص ترکیب دفاعی تیمش خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->